YES: Beyoncé gaat kleding en schoenen ontwerpen voor dit sportmerk

beyonce

Heel goed nieuws voor alle Beyoncé fans: Queen B en sportmerk Adidas hebben namelijk een samenwerking aan gekondigd. De diva is één van de vele sterren waar Adidas een samenwerking mee aangaat. Het sportmerk werkte eerder al met Kanye West, Pharrel Williams en Karlie Kloss.

We kunnen onder andere schoenen en kleding verwachten. Daarnaast kan ze onder de vleugels van het sportmerk haar kledinglabel Ivy Park nieuw leven inblazen.

Dalende verkoop

Adidas moet er alles aan doen om de verkopen aan te jagen, omdat bepaalde productgroepen kampen met dalende verkopen. Onder meer schoenenmerken als Stan Smith en Superstar, die afgelopen jaren juist goed in de verkoop lagen, presteren minder. Daarbovenop kampt Adidas met stevige concurrentie van de Amerikaanse rivaal Nike. Maar met Beyoncé moet dat vast wel goedkomen!

Grensoverschrijdend gedrag

Vorig jaar beëindigde Queen B de samenwerking met Topshop en de Britse modetycoon Philip Green nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag en racisme. Adidas belooft in de nieuwe overeenkomst het eigenaarschap van Beyoncé’s merk te respecteren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron & beeld: ANP
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.