Yes! Nieuwe kandidaten Expeditie Robinson onthuld

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson komt steeds dichterbij. De afgelopen tijd zijn er enorm veel hints gedeeld op het Instagram account van Expeditie Robinson en inmiddels zijn bijna alle kandidaten bekend. Ook nu heeft RTL weer vier deelnemers aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson toegevoegd.

De vier nieuwe kandidaten die de strijd met elkaar aangaan zijn Thomas Berge, Kim Kotter, Akwasi en Tim Coronel. In totaal doen er twintig kandidaten mee aan het programma. Dat betekent dat we binnenkort nog wat hints kunnen verwachten…

Kandidaten

Eerder had RTL al de deelname van 3FM-dj Frank van der Lende, YouTubers Kalvijn en Dionne Slagter, ex-Dolly Dot Anita Heilker, verslaggever Jaap van Deurzen, presentator Rob Geus, catwalkcoach Mariana Verkerk en zangeres Shary-An Nivillac bevestigd. Afgelopen woensdag kwamen daar 3FM-dj Eva Koreman, Qmusic-dj Fien Vermeulen, presentatrice en dj Eva Cleven, ex-profhandbalster Yvette Broch, televisiekok Hugo Kennis en YouTuber Rijk Hofman nog bij.

Expeditie Robinson 2019 start zondag 1 september om 20:00 op RTL 4.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.