Yes, VIVA is genomineerd voor website van het jaar! Stem ons naar de top

stem op viva

Van persoonlijke, openhartige verhalen tot video’s over taboe-onderwerpen en van Netflix-tips tot erotische podcasts. Bij VIVA werken we keihard om jou te voorzien van de nodige portie lifestyle, seks, liefde, human interest, reizen en entertainment. En blijkbaar wordt dat gewaardeerd, want we zijn genomineerd voor een award voor website van het jaar.

Ay caramba, wat een eer! VIVA doet mee aan de strijd om de titel website van het jaar in de categorie lifestyle. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door marktonderzoekbureau Multiscope en multichannelplatform Emerce.

Alleen al met de nominatie zijn we enorm blij. Maar nu we zover gekomen zijn, willen we er natuurlijk met die hoofdprijs vandoor ook. Daar hebben we alleen wel jouw hulp bij nodig. We hebben namelijk stemmen, héél veel stemmen nodig.

Vind jij dat VIVA de prijs voor beste website van het jaar verdient? Stem dan vóór 19 oktober op ons via de onderstaande button. Kost je maar één minuutje tijd. Beloofd.

» KLIK HIER OM TE STEMMEN «

magazine banner

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.