Yolanthe Cabau overladen met complimenten door foto van zoontje

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau (36) vertoeft al een tijdje met haar zoontje in Los Angeles en dat bevalt haar maar wat goed. De actrice geniet van een zonovergoten dag met Xess Xava, maar er valt volgers ook wat anders op.

De brunette laat haar volgers gezellig meekijken met een hele reeks aan foto’s en schrijft: ‘Sprinkle kindness like it’s confetti.’ Daarna volgen een hoop hartjes in alle kleuren van de regenboog.

Tekst gaat verder onder de post.

Heerlijke start

Volgers vinden de positieve beelden een fijne start van de dag. ‘Heerlijk om op deze manier de woensdag te beginnen! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠ’, merkt iemand op. Toch vinden fans ook dat Xess Xava steeds meer op zijn moeder begint te lijken. ‘Wat lijkt hij op jou zeg! 😍 En mooi je krullen weer terug πŸ₯°πŸ‘ŒπŸΌ’ en ‘Wat een mooi mannetje en wat lijkt hij veel op jou❀️’, is onder meer terug te vinden in de reacties.

Leven in Los Angeles

Yolanthe Cabau geniet van haar nieuwe leven in Los Angeles, waar ze na de breuk met Wesley Sneijder al snel neerstreek. Dat betekent echter wel dat Wesley hun zoontje Xess Xava (5) nauwelijks ziet. Niet alleen pijnlijk voor hem, maar ook voor Xess Xava, die zijn vader ongetwijfeld zal missen.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: Brunopress, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!