You call this ‘winter?’ Fans van ‘Game of Thrones’ starten petitie voor nieuw seizoen

Game of Thrones

Winter is coming, het is een zinnetje waar we zeven seizoenen lang mee zijn warm gemaakt. Maar nu die ‘winter’ eindelijk hier is in de vorm van seizoen acht, valt die vies tegen. Honderdduizenden fans van Game of Thrones zijn ontevreden en eisen een nieuwe versie van het laatste seizoen.

Een van de boze fans is daarom een petitie gestart die de makers oproept het seizoen te herschrijven en opnieuw op te nemen.

‘David Benioff and D.B. Weiss hebben bewezen dat zij treurig onbekwame schrijvers zijn wanneer zij geen bronmateriaal (i.e. de boeken) hebben om op terug te vallen. Deze serie verdient een finaleseizoen dat ergens op slaat,’ staat bij de petitie op Change.org. De initiatiefnemer roept vervolgens zender HBO op om actie te ondernemen.

De petitie is vorige week gestart en is nu al meer dan 220.000 keer ondertekend. Met de minuut komen er honderden handtekeningen van boze fans bij.

Bron: ANP, beeld: HBO
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.