Stalken maar: zo is ‘You’ ineens een romantische comedy

You Romcom

Joe is alles behalve een ware casanova in de serie You, maar tóch schuilt er heel wat romantiek in de serie. Om te laten zien dat de thriller met gemak een rom-com zou kunnen zijn, hebben de makers voor de grap deze video in elkaar gezet.

Het verhaal van Joe en Beck is natuurlijk absoluut geen liefdesverhaal, vandaar dat de hoofdpersonen uit een verrassende hoek komen. Niemand minder dan Ethan en Blythe schitteren namelijk in You & Me, de nieuwe titel van deze fictieve serie.

Lekker zwijmelen

Ethan kennen we als de medewerker in de boekenwinkel. Hoewel hij in eerste instantie iets wat jaloers was op het geluk van zijn collega Joe, komt ook voor hem de liefde op zijn pad. En wel in de vorm van Blythe, een vriendin van de opleiding van Beck. Het is een heerlijk cliché verhaal, maar juist daarom zo lekker om naar te kijken. Dus ga even zitten, neem een kopje thee en zwijmel weg bij deze explosie aan romantiek.

Bron: Flair.be | Beeld: You
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.