‘You’ seizoen 3 compleet: Joe’s verhaal is helemaal geschreven

You seizoen 3

Aan het einde van You hadden we heel veel vragen. Want wie was bijvoorbeeld de mysterieuze buurvrouw op wie de stalker zijn oog heeft laten vallen? In ieder geval niet zijn moeder, zo onthulden de makers al eerder. Geen zorgen, al deze losse eindjes zullen snel aan elkaar geknoopt worden. De makers hebben Joe’s verhaal voor seizoen 3 al helemaal geschreven.

Lees ook:
De co-creator van ‘You’ voorspelt een slecht einde voor Joe

En ja, dat betekent dat de toekomst van je favoriete stalker vanaf nu vastligt. Spannend!

You seizoen 3

Let wel: het gaat hier om de boeken. En die willen soms nog wel net wat afwijken van het verhaal in de serie. Maar auteur Caroline Kepnes liet weten in haar Twitter-bio: ‘Ja, ik ben klaar met het schrijven van het derde Joe Goldberg-boek.’ Ze is zelfs al zo ver dat ze potentiële covers heeft gezien een paar weken terug. En één ding kan ze verklappen: Joe blijkt niet echt een fan te zijn van het woord ‘soonish’.

Serie

Maar hoe zit het met de serie? Uitvoerend producent Sera Gamble verklaarde eerder tijdens een Q&A: ‘We hebben net de schrijverskamer geopend voor seizoen 3 van You. We streven naar begin 2021, maar deze dingen zijn altijd een beetje moeilijk vast te stellen totdat we bijna klaar zijn. Ik zal zeggen: het nieuwe seizoen is al BONKERS.’ Can’t wait!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Unilad | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!