Stalker alert: opnames van ‘You’ seizoen 3 nu echt begonnen

you seizoen 3

De opnames van ‘You’ seizoen 3 zijn nu echt begonnen. Dat laat niemand minder dan Joe – aka Penn Badgley – zelf weten op Instagram. Door middel van een mondkapje onthult je favoriete stalker het goede nieuws.

Lees ook:
‘You’ seizoen 3 compleet: Joe’s verhaal is helemaal geschreven

En ja, in deze tijden is zo’n aankondiging heel welkom, want dat betekent dat we ook weer sneller kunnen gaan bingen. ‘Bij Will/Joe Goldberg zou ik sowieso altijd 1.5 meter afstand bewaren. 😨 Het derde seizoen is in de maak’, schrijft Netflix bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bij Will/Joe Goldberg zou ik sowieso altijd 1.5 meter afstand bewaren. 😨 Seizoen 3 van You is in de maak.

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

You seizoen 3

Aan het einde van de serie hadden we vooral heel veel vragen. Want wie was bijvoorbeeld de mysterieuze buurvrouw op wie de stalker zijn oog heeft laten vallen? In ieder geval niet zijn moeder, zo onthulden de makers al eerder. Ook verklaarde uitvoerend producent Sera Gamble tijdens een Q&A: ‘We hebben net de schrijverskamer geopend voor seizoen 3 van You. We streven naar begin 2021, maar deze dingen zijn altijd een beetje moeilijk vast te stellen totdat we bijna klaar zijn. Ik zal zeggen: het nieuwe seizoen is al BONKERS.’

Releasedatum

De toekomst van je favoriete stalker in de boeken ligt in ieder geval wel al vast. Auteur Caroline Kepnes liet weten in haar Twitter-bio: ‘Ja, ik ben klaar met het schrijven van het derde Joe Goldberg-boek.’ Ze is zelfs al zo ver dat ze potentiële covers heeft gezien een paar weken terug. En één ding kan ze verklappen: Joe blijkt niet echt een fan te zijn van het woord ‘soonish’. Of de serie dezelfde lijn gaat volgens als de boeken, is nog maar de vraag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Beautify | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!