Racen of in de bosjes? Hierdoor is Yvon zo snel bij de boeren in ‘Boer zoekt Vrouw’

Yvon Boer zoekt Vrouw

Wanneer er een ramp gaande is op de boerderij, dan is Yvon alweer daar om het brandje te blussen. Maar hoe kan de presentatrice in godsnaam elke keer overal zo snel zijn? Het is ieder seizoen van Boer zoekt Vrouw een heus raadsel en nu hebben we ein-de-lijk het antwoord.

Lees ook:
Toch sprake van prille liefdes in reünie-aflevering ‘Boer zoekt Vrouw’

Marc-Marie grapte eerder al gekscherend dat er wel meerdere Yvonnen moesten zijn, dat kón niet anders. Toch zit de vork net wat anders in de steel.

Yvon Boer zoekt Vrouw

Omdat Yvon en Marc-Marie way back gaan (wie kan zich Wie is de Mol? met de twee nog herinneren), besloot hij de presentatrice gewoon even te bellen. Ja, zo simpel kan het zijn soms. Bij Beau geeft de cabaretier ons het verlossende antwoord: ‘Er komt bij een boer een cameraploeg en iemand zit daar de hele dag bij. Dan zeggen ze wel eens: ‘Er is iets aan de hand, ga rijden, Yvon!’ Dan gaat Yvon rijden en dan staat ze ergens in een berm te wachten tot het echt fout gaat.’

In de bosjes

Ja, echt, Yvon zit dus in de bosjes bij Boer zoekt Vrouw, helemaal klaar om in actie te springen. Erik die naar huis werd gestuurd bij Annemiek? De presentatrice zat vast en zeker klaar in de berm om hem te behoeden van deze fout. Toch kan het ook goed dat ze voor niks is gekomen. ‘“Heel vaak krijgt ze dan: ‘Oh nee, het gaat toch goed’, en dan rijdt ze weer naar huis.’ Marc-Marie concludeert: ‘Ze staat heel vaak in de berm te wachten, dat wist ik helemaal niet.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle | Beeld: KRO-NCRV
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!