Wow: de boel escaleert nogal tussen Zach en Simone

zach en simone temptation island

Dat de intelligente lockdown zijn weerslag kan hebben op koppels, is inmiddels bekend. Ook de relatie van Temptation-Zach en Simone lijkt flink te ontsporen tijdens deze periode. Want eh, de boel tussen hen is nogal geëscaleerd.

Pas op, druifje, spoilers op komst!

In de aflevering van Temptation Island van vorige week was al te zien hoe het kleine kind in Zach naar boven kwam. Hij zat continu achter verleidster Romee aan, maar op het moment dat er camera’s in de buurt waren was hij degene die deed alsof Romee achter hem aanzat. Meisjes plagen, kusjes vragen. Het bevestigde maar weer eens dat Zach’s ontwikkeling op het gebied van romantiek is blijven steken in groepje 3.

Afijn, over die spoilers. In de aflevering die sinds vandaag op Videoland staat, is te zien hoe Zach de lakens deelt met Romee. En je kunt er geen lakens, ahum, doekjes omheen winden: de beelden laten duidelijk zien dat de verleidster en de ‘CEO van Fuckboy Airlines’ seks hebben.

Tekst gaat verder onder foto’s.

zach en simone zach en simone

Oeps, foutje? Nee hoor. Zach vindt niet dat deze escapade zijn schuld is. “Bas heeft er voor gezorgd dat de ware Simone naar boven kwam: een Simone die slecht over mij praat en mij in twijfel trekt. Een Simone die een tekort aan respect naar haar partner heeft. Dit was ook het moment dat ik echt dacht: ‘F*ck it, dan’.”

Op haar beurt noemde Simone Zach ‘een waardeloze klootz*ak die een vrouw als haar niet verdiend’.

Lees ook: Zach en Simone ruziën erop los op Instagram

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: LoveReality.com
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.