Zalig zwijmelfeest! Deze kerstfilm staat vanaf vandaag op Netflix

Afgelopen winter vielen we masaal in katzwijm bij het zien van de Netflixfilm A Christmas Prince. Het mierzoete clichéverhaal ging er in als zoete koek, iets waar de streamingdienst komende Kerst opnieuw op hoopt met weer een hagelnieuwe feestdagenfilm.

Meteen in de stemming

December lijkt nog ver weg, maar echt, over 53 dagen is het alweer kerstavond. Netflix heeft daarom alvast een eerste, kers(t)verse film The Holiday Calendar online gegooid. En je raadt het al, die brengt je meteen helemaal in de stemming.

Pure magie

In The Holiday Calendar zien we Kat Graham (uit The Vampire Diaries) als getalenteerde, maar amper werkende fotografe, die vastzit in de sleur van het kleine dorpje waar ze woont. Dat verandert als ze een antieke adventskalender van haar opa krijgt, die magische krachten lijkt te bezitten. Elke keer als ze een vakje opent, treft ze iets aan wat vervolgens in haar echte leven voorkomt. Zal de kalender haar naar de liefde van haar leven leiden?

Eerder dan je denkt

Naast Kat spelen ook Quincy Brown, Ron Cephas Jones en Ethan Peck in de film. En voor de duidelijkheid: je hoeft niet te wachten tot het kerst is, want de film staat sinds vandaag al online.  Jingle bells, here we come!


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still