Zangeres Kelis zet dochter op de wereld na intense bevalling

zangeres kelis bevallen

Kelis (41) is voor de derde keer moeder geworden. Dat heeft de ‘Milkshake’-zangeres zelf bekendgemaakt op Instagram. Het nieuws is opvallend, omdat ze haar zwangerschap lange tijd geheim heeft gehouden. Bovendien laat Kelis weten dat het een ‘intense’ bevalling was en dat ze vanaf nu meer wil delen hierover.

Zangeres Kelis bevallen

“Jullie hebben me een tijdje moeten missen, maar daar heb ik een goeie reden voor”, steekt Kelis van wal in een zelfgemaakt filmpje. “Ik ben namelijk een week geleden opnieuw moeder geworden. Het was erg intens. Ik deel normaal weinig over m’n privéleven, maar dit wou ik jullie toch vertellen.” De zangeres stipt aan dat ze kampt met ‘typische vrouwenproblemen’ en dat ze deze problemen graag wil delen, ‘voor andere vrouwen’.

Kelis laat ook weten dat ze een dochtertje op de wereld gezet heeft. “Mijn eerste meisje”, zegt de zangeres, die al moeder is van twee zonen. “Ik kan vijf tot zes weken niet sporten, en da’s lastig, want ik wil zo’n 25 kilo verliezen.” De Amerikaanse zal daarom de komende tijd op haar eetgewoontes letten en haar dieet met haar volgers delen.

Tafel van vijf

Pas vorige maand kondigde Kelis haar derde zwangerschap aan. “We zullen een tafel van vijf nodig hebben”, schreef de zangeres toen op Instagram. Het is het derde kindje voor Kelis. Met echtgenoot Mike Mora heeft ze al een zoontje van 4 dat naar de naam Shepherd luistert. Met haar ex-echtgenoot rapper Nas deelt ze het hoederecht over zoon Knight (11).
De zangeres is vooral bekend van hits als Milkshake en Trick Me. Tegenwoordig is ze ook een professionele chef en wil ze graag haar eigen restaurant openen.

Bekijk de video hieronder.

Lees ook:
Als je op déze leeftijd bevalt, zou je de slimste kinderen krijgen

Bron: Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.