Ze is terug: hier is de nieuwe trailer van de reboot van ‘Gossip Girl’

Gossip Girl reboot

HBO heeft nog een trailer uitgebracht van de reboot van ‘Gossip Girl’. Het is duidelijk dat de makers de bezem er doorheen hebben gehaald om de serie van deze tijd te maken. Want ook verwende, steenrijke kinderen kunnen queer en van kleur zijn. 

Toch is niet alles veranderd. Kristen Bell ‘doet’ nog steeds de stem van Gossip Girl, het gehang op de trappen is nog steeds een ding en de outfits zijn nog steeds voorzien van een dosis prep. Terwijl Frank Oceans ‘Super rich kids’ te horen is, zien we hoe de nieuwe student Zoya (Whitney Peak) de status van de coole en tikje intimiderende Julien Calloway (Jordan Alexander) bedreigt.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gossip Girl (@gossipgirl)

Steenrijke tieners en high school drama: wij kunnen niet wáchten. De reboot van ‘Gossip Girl’ gaat op 8 juli in première op HBO Max.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Vulture | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.