Zien: de 5 beste thrillers op Videoland

thrillers videoland

Abonnee geworden van Videoland sinds Temptation Island alleen nog maar daarop te zien is, maar eigenlijk geen idee wat je er naast je favo verleidingsprogramma nog meer op kunt zien? Nou, vette thrillers bijvoorbeeld. Wij zetten de vijf leukste voor je op een rijtje.

 1. Non-stop
  Een door verdriet verteerde air marshal krijgt tijdens een vlucht te maken met een terrorist. Het feit dat die alleen via smsjes communiceert, maakt het vangen extra lastig.
 2. Buried
  Een man wordt gekneveld wakker in een doodskist ergens in de grond van Irak. Met zijn schaarse middelen probeert hij eruit te komen.
 3. Now you see me
  Een groep illusionisten overvalt tijdens een show in Las Vegas een Parijse bank. De FBI en Interpol werken samen om de obscure zaak op te lossen.
 4. Taped
  Een stel reist naar Buenos Aires m hun relatie te redden. Ze maken een videoverslag voor hun dochter en filmen zo per abuis hoe een agent een burger neerschiet.
 5. Law abiding citizen
  Nadat zijn gezin is vermoord, flipt een man als een van de daders er door toedoen van de openbaar aanklager met tien jaar celstraf vanaf komt. Hij zint op wraak.

Meer kijkinspiratie? Check superguide.nl.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.