Zien: de prachtige trouwfoto’s van Ariana Grande en Dalton Gomez

Ariana Grande trouwfoto's

Ariana Grande stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar geliefde Dalton Gomez. Dat werd niet een soort royal wedding 2.0, maar juist een kleine, ingetogen ceremonie. 

Ariana en Dalton trouwden thuis met minder dan twintig mensen om zich heen. ‘De ruimte was zo gelukkig en vol met liefde. Het koppel en hun families hadden niet gelukkiger kunnen zijn’, zegt een woordvoerder van de popster.

Geen hoge paardenstaart

Hoewel ze dus ging voor een bescheiden huwelijk met een handjevol mensen, krijgen we nu gelukkig wel een tipje van de sluier. Ariana deelt de foto’s van haar en Daltons grote dag waarop ze smoorverliefd met elkaar poseren. Ze ging voor de gelegenheid niet voor een torenhoge paardenstaart, maar een klassieke, lagere staart. Daar overheen ging een sluier met strik.

Tekst gaat verder onder tweet.

Sexy rugdecolleté

Qua jurk koos ze voor een exemplaar van trouwjurken-icoon Vera Wang. De jurk had een hartvormig decolleté en een sexy rugdecolleté die haar tattoo precies goed uit liet komen. Beeld- en beeldschoon: Audrey Hepburn, is that you?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

 

Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.