Zien: Farrah Abrahams laat zien hoe lip fillers worden verwijderd

faraah abrahams

Toen Kylie Jenner deze week bekendmaakte dat ze definitief is gestopt met lip fillers, vroegen wij ons op de redactie af of hiermee het einde van een tijdperk is ingeluid. Immers, wat Kim Kardashian heeft gedaan voor het derrière, deed Kylie voor lippen. Nu lijkt het voorbeeld van Kylie inderdaad gevolgd te worden, want ook die andere filler-fanaat heeft afscheid genomen van de grote lippen. We hebben het over Farrah Abrahams.

Lees ook: Kylie Jenner neemt afscheid van haar lip fillers. Is hiermee een tijdperk ten einde?

De Teen Mom-ster staat al jaren bekend om haar plastische ingrepen en deelde de veranderingen aan haar lichaam gretig via social media. Zo ook nu. In een video op Instagram laat Farrah zien hoe haar fillers eruit worden gehaald.

Toch moet nog blijken of Farrah’s afscheid voorgoed is. Als het aan haar volgers op social media ligt in ieder geval wel. Ook zij bestempelen Kylie als hét grote voorbeeld.


viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.