Zien: Lena Dunham doet een Katy Perry en gaat voor kort en pittig

lena dunham

Another day, another celebrity hair change-up. Vandaag is het de beurt aan Lena Dunham, want zij heeft de schaar in haar lange lokken gezet. 

Inmiddels weten we dat de 31-jarige actrice van ‘Girls’ niet vies is van een beetje experimenteren. Pittig rood of poppig blond, kortgewiekt of juist lang, tattoo hier, tattoo daar, Lena probeert graag verschillende stijlen uit. Op Instagram laat ze dan ook met trots haar nieuwe coupe zien. Het is een klassieke pixie cut en hiermee lijkt ze het voorbeeld van Katy Perry direct te volgen. Of zou ze het gewoon ‘lekker praktisch’ voor de zomer hebben gedaan?

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Bustle.com | beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.