Zijn Remco en Floor uit Love Island nu wel óf niet bij elkaar?

Remco Floor

Remco uit Love Island is in Portugal met hét meisje aan wie hij zijn hart verloor. De surfdude spendeert daar heel wat tijd met Floor: zij won ooit het programma. Eén en één is twee, zóu je denken. Maar de twee laten nu weten hoe het zit.

De twee taggen elkaar namelijk in Stories, het meisje met wie hij op roadtrip ging, is een blondine… Maar is het ook Floor met wie hij naar deze zonnige bestemming vertrok?

Remco Floor

Op YouTube verklaren de realitysterren hoe de vork in de steel zit. Floor laat weten: ‘Wij kwamen elkaar tegen en we zijn uit eten geweest en we hebben een hele leuke avond gehad.’ Maar een relatie? Dat is het zeker niet, aldus Remco. ‘We willen hiermee duidelijk maken dat op social media van een mug een olifant kan worden gemaakt. (…) Het is best ziek dat zoveel mensen dit geloven.’ Niks aan de hand dus, tussen Floor en Remco.

Geen relatie

Volgens de surfer moet je dan ook niet alles zomaar geloven. ‘Het is bijzonder om te zien hoeveel mensen hierin trappen en hoe naïef social media eigenlijk is.’ Maar juist die uitspraak komt hem duur te staan: want was het niet Remco die iedereen gedurende Love Island voor de gek hield? ‘Gast, jij hebt zes weken lang Nederland en België voorgelogen en verwijt mensen dat ze bepaalde dingen geloven’, is dan ook een van de vele reacties.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!