Wij zitten er klaar voor: vanavond start het derde seizoen van Married at first sight

friends netflix

Eindelijk: een van onze favoriete tv-programma’s is terug op de buis. Het derde seizoen van Married at first sight gaat vanavond van start. Dat betekent weer wegzwijmelen bij (en gniffelen om) de kersverse echtparen die Nederland rijk is.

De vorige twee seizoenen waren smullen geblazen. Naast complete mismatches – herinner je je de zichzelf bezattende Jeroen en de niet-sportende Richelle nog? –  zaten er ook succesverhalen tussen. Zo zijn Bram en Patty (seizoen 1) nog steeds samen. Sterker nog: de twee hebben na twee jaar ‘elkaar leren kennen’ besloten onder één dak te gaan wonen. Ook tussen Chantal en Nikolai (seizoen 2) is het nog dikke mik. De blondine verliet zelfs haar geliefde Brabant om bij haar echtgenoot in Alphen aan den Rijn in te trekken.

MAFS-baby’s

In Married at first sight worden singles aan een partner gekoppeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Zo wordt er gekeken naar DNA-materiaal, karaktereigenschappen en seksuele voorkeuren. De eerste keer dat de vrijgezellen elkaar ontmoeten, is op hun eigen bruiloft. Het concept is bedacht in Denemarken en inmiddels in achttien landen uitgevoerd. Het slagingspercentage ligt op 16 procent. In Australië zijn er inmiddels zelfs MAFS-baby’s geboren.

Ruim 800 mensen hebben zich opgegeven voor het nieuwe seizoen. Zou er weer een match made in heaven tussen zitten?

Het derde seizoen van Married at first sight zie je vanavond om 20.30 uur op RTL 4.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld Giphy
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.