Zó benieuwd: opnames eerste Nederlandse Netflix Original-serie van start gegaan

rifka-lodeizen-opnames-netflix-nederlandse-serie-ares

Van ‘La Casa de Papel‘ tot ‘Riverdale’, ‘You‘ en ‘Black Mirror’: kun jij geen genoeg krijgen van Netflix Original-series? Maak je dan op ‘Ares’, de eerste van Nederlandse bodem. Enne, de opnames zijn inmiddels van start gegaan.

Netflix is in onze hoofdstad begonnen met de opnames van Ares. De cast bestaat uit Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard én Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen. Die laatste twee kun je allebei kennen als Astrid Holleeder in de populaire serie ‘Judas’.

Horror

Ares is volgens Netflix een psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

Acht afleveringen

De achtdelige serie wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse. Ares verschijnt later dit jaar op Netflix.

Benieuwd?

We moeten nog even geduld hebben tot we het eindresultaat van ‘Ares’ kunnen aanschouwen. Wij zijn benieuwd: hoe excited en jij? Laat het ons weten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP