Zo haal je de oude versie van Snapchat terug

snapchat update

Sinds de update van Snapchat blijven de kritieken maar binnenstromen op de nieuwe versie. Maar er is goed nieuws voor de ‘haters’: je kunt namelijk de vorige versie terug krijgen.

Na de update van Snapchat regende het klachten van gebruikers die meer reclame zien dan verhalen van hun vrienden. Maar er is nu een mogelijkheid om de oude versie terug te krijgen.

Tutorial

YouTuber Regal komt met dé oplossing. In de onderstaande video legt hij stap voor stap uit hoe je de oude versie weer kunt downloaden.  En het lijkt op het eerste gezicht vrij eenvoudig. Zo heb je alleen de applicatie ‘AppValley’ nodig plus een ‘neppe’ variant van Snapchat. Voor je het weet, heb je de oude vertrouwde versie weer op je mobiele apparaat.

Petitie

Kort na de update is er een petitie gestart om de oude versie definitief weer terug te krijgen. Ruim 1 miljoen mensen hebben deze inmiddels al getekend. Maar of dit genoeg is.. Volgens de woordvoerder van Snapchat niet. ‘Het kan zijn dat mensen er even aan moeten wennen, maar we hopen dat onze gebruikers er uiteindelijk tevreden mee zijn.’

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron LINDAnieuws | Beeld Shutterstock