Zo leuk: Drake doet geweldige shoutout naar Arya Stark tijdens speech

drake bbma 2019

Afgelopen nacht werden de Billboard Music Awards uitgereikt in Las Vegas en met 17 nominaties was Drake al aan het begin van de avond de grote winnaar. Uiteindelijk mocht de 32-jarige rapper maar liefst 12 awards, inclusief Top Artist en Top Male Artist, mee naar huis nemen. En wie bedankte hij tijdens zijn eerste speech…?

Geen waslijst van management en producers, maar juist iemand van een heel ander segment: Arya Stark. Je weet wel, de ster van afgelopen aflevering van Game of Thrones. Op het podium ten overstaande van een volle zaal maakte Drake gebruik van het moment om een shoutout naar Arya Stark te doen. ‘Shoutout Arya Stark for putting in that work last week‘ roept hij met een grote dosis charisma door de microfoon. Zucht, nu vinden we ‘m nog leuker.

Bron: Elite Daily, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.