Zo moeder zo dochter: Madonna’s dochter Lourdes ‘shockeert’ met okselhaar

Inmiddels is dochter Lourdes Leon alweer 20 jaar oud, maar ze lijkt niet te zijn vergeten wie haar moeder is. Net als Madonna is ze nu gespot met een paar harige oksels, en dat doet de gemoederen nog steeds flink oplaaien.

Aandacht

Lourdes is op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze geniet van een zonvakantie in Miami. De dochter van Madonna is inmiddels een volwassen vrouw met een body to kill. En ja, daar hoort dus ook lichaamsbeharing bij.

Daily Mail Online verdenkt Lourdes ervan haar harige oksels expres te showen aan de paparazzi, misschien hongerig voor wat publiciteit? De reacties op het artikel liegen er niet om: “Zo te zien is ze niet vergeten haar bikinilijn te scheren, alles voor de aandacht!” Hoe komt het toch dat lichaamsbeharing mensen nog steeds zo op de kast jaagt?

I got it from my momma

Moeders gaf al eens het (goede?) voorbeeld op Instagram met onderstaande foto: “Long hair… Don’t care!!!” Madonna blijkt al jaren een voorstander te zijn van okselhaar, en laat over haar statement geen gras groeien. Met haar trouwens ook andere beroemdheden zoals Miley Cyrus, Elisabeth Jagger en Julia Roberts.

Long hair…… Don't Care!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove

A post shared by Madonna (@madonna) on

Lourdes for president

Wij kunnen deze actie van Lourdes alleen maar toejuichen, en bekennen soms onze scheerbeurt ook weleens te vergeten. Maar waarom voel je je toch zo beschaamd als je er tijdens yogales in de downward facing dog achterkomt dat je die scheerbeurt een keer hebt overgeslagen? Waarom wijden media complete artikelen aan een 2o-jarig meisje met een beetje okselhaar?

Misschien moeten we het allemaal maar eens twee weken laten staan. Gewoon, voor een beetje aandacht.

Foto Lourdes voor Stella McCartney