Zo verleid je hem deze kerst

Buiten is het ijskoud, maar met deze tips zorg jij ervoor dat het binnen een héél stuk aangenamer wordt. Shop nu de nieuwe collectie van Hunkemöller. Of je nou kiest voor een sexy bralette, body of kimono: Er is voor ieder wat wils.

  • Liefde gaat door de maag: Het perfecte moment om erachter te komen of deze uitspraak inderdaad op de waarheid is berust. Laat dat fitgirl voedsel nu eens links liggen en ga voor een Bourgondische pot. Een beetje glühwein hier en daar en die liefde komt vanzelf.
  • Jingle All The Way: Leuk hoor, die kerstliedjes. Maar zodra hij ‘All I want for Christmas’ door de boxen hoort galmen kan de avond twee kanten op gaan. Om een karaoke-avond te vermijden, kun je beter kiezen voor de minder hysterische klassiekers van Wham! en Frank Sinatra.
  • Voer een discussie: Zin in een film, maar niet in The Sound of Music? Kies eens voor een documentaire. Met films als Amy, The Wolfpack of Vleesverlangen laat jij hem zien dat jij ook heus wel kunt discussiëren over de meest actuele onderwerpen. Love Actually, wat is dat?
  • Klap op de vuurpijl: Om de avond compleet te maken verras jij hem natuurlijk met een sexy slipdress of beeldige babydoll. Mag ‘ie eindelijk zijn kadootje uitpakken! Neem eens een kijkje bij de Glam Collectie van Hunkemöller en waan je deze feestdagen even Sylvie Meis.

UITGELICHT

Beeld: iStock