‘Zo ziet de vrouw van coronaminister Hugo de Jonge er nu uit’

Hugo-de-jonge

Hugo de Jonge (43) is inmiddels niet meer weg te denken uit de media. Persconferentie na persconferentie staat hij in de spotlights. En bij de meeste Nederlandse vrouwen heeft deze aantrekkelijke man een plekje in het hart gekregen. Maar naast een sterke man staat een nog sterkere vrouw, is het niet?

En wij zijn razend benieuwd wie de partner van Hugo precies is…

Hugo de Jonge vroeger

De ‘coronaminister’ deelde een tijdje terug zelf een kiekje uit de oude doos op Instagram. Met een speciale reden natuurlijk. Op de foto zien we de politicus op zijn trouwdag, nu alweer 21 jaar geleden. De Jonge en zijn vrouw Mireille poseren op een houten brug in hun trouwkostuums. Mireille ziet er prachtig uit in haar bruidsjurk, en ook de minister gooit hoge ogen met zijn klassieke pak. Hoewel Hugo de Jonge vroeger misschien wel een vollere haardos had, is hij verder geen spat veranderd.

‘Niks veranderd’

Daar zijn de volgers van de minister het mee eens. De reacties op de jonge Hugo klinken namelijk heel positief. ‘Niks veranderd!’ schreef een volger onder de foto. Ook riep het kiekje reacties op bij bekende Nederlanders. ‘En toen “gewoon” zwarte schoenen aan…’, aldus Jan Smit, doelend op de flamboyante schoenen die zo kenmerkend zijn voor de minister.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Jeugdliefde

Op de trouwfoto zien we de minister met zijn vrouw, jeugdliefde Mireille. ‘Wij zijn al sinds de middelbare school bij elkaar. Om precies te zijn sinds 1995, toen we samen in de vijfde klas van de havo zaten,’ vertelde De Jonge tegen Story. ‘Daarna zijn we nooit meer uit elkaar geweest dus Mireille is mijn eerste en grote liefde. Toen we vier jaar samen waren, zijn we getrouwd.’ Hugo en Mireille hebben twee kinderen: zoon Ismael (15) en dochter Sarah (12).

Zo zien de twee er nu uit:

vrouw Hugo de Jonge

Hugo en Mireille tijdens Prinsjesdag 2019.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Peter Smulders, Instagram