Zoet: John Legend verklapt hoe Chrissy en hij elkaar hebben leren kennen

chrissy teigen john legend

We kennen ze als het koppel dat bruiloften voor hun honden organiseert, op vakantie hele home videos mét een verhaallijn in elkaar flanst en hun kinderen Luna en Miles met een flinke dosis humor en muziek opvoedt. Ja, Chrissy en John zijn samen perfect. Maar hoe hebben ze elkaar eigenlijk leren kennen?

Het leven, de liefde en de lust

Volgens John was er eigenlijk maar één vonk die overvloog en dat was de vonk van lust. ‘Het was meer lust op het eerste gezicht voor ons allebei en later ging dat klaarblijkelijk over in iets anders,’ vertelt de zanger in Access Live.

chrissy teigen john legend
John Legend en Chrissy Teigen op 31 december, 2007

Stereo

John en Chrissy leerden elkaar in 2006 kennen, toen Chrissy figureerde in zijn videoclip Stereo. ‘We hadden gelijk chemie die dag, later gingen we daten en nu zijn we hier: getrouwd met twee kinderen.’

Er was zelfs zoveel ‘lust’ in het spel, dat John zich de eerste echte date met Chrissy niet kan herinneren. ‘Ik weet niet wat telt als onze eerste date omdat we die dag en nacht samen doorbrachten. Daarna gingen we veel op reis samen omdat we niet bij elkaar in de buurt woonden. Ik woonde vooral in New York en zij in Los Angeles dus troffen we elkaar gewoon ergens.’

De liefde

De vonk van de liefde sloeg uiteindelijk echt over tussen de 40-jarige John en de 33-jarige Chrissy toen ze samen op reis waren. ‘We werden verliefd tijdens ons eerste tripje naar Italië en daarom zijn we daar later ook getrouwd en gaan we bijna elk jaar terug. Italië is ons liefdesplekje.’ Chrissy en John trouwden in 2013 (het jaar dat Katy Perry en Taylor Swift ruzie kregen).

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP, beeld: ANP, Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.