Zorgeloos op vakantie? Met deze auto kan het!

vakantie

Heel erg behoefte aan de zon, maar nog geen idee waar je naartoe wilt? Wat dacht je van een autovakantie? Stoppen waar je maar wilt en heb je geen lekker weer, dan rijd je gewoon weer door. Met de Sterke Staaltjes van Opel ga je nóg relaxter op vakantie.

Fiets mee

Nederlanders nemen het liefst overal de fiets mee naar toe, ook op vakantie. Maar vind jij het ook altijd zo’n gedoe om je fiets op de auto te bevestigen? Opel heeft hier een handig trucje voor; Opel FlexFix. Dit handige systeem is volledig geïntegreerd in de achterbumper. Met een hendel in de kofferbak schuif je het systeem als een lade uit de achterbumper en plaats je er zo twee fietsen op. Eenmaal op de plaats van bestemming, schuif je het systeem net zo makkelijk weer in, zonder dat er iets ge(de)monteerd hoeft te worden. Hierdoor heb je dus in een handomdraai je eigen auto weer terug. Handig bij het inparkeren! 😉

Overal gratis Wi-Fi

In het vervolg de kids bezighouden als je onderweg bent naar je vakantiebestemming? Dat kan vanaf eind dit jaar met Opel OnStar. Want de service OnStar maakt van je Opel in één klap een 4G Wi-Fi hotspot. Zo profiteren alle inzittenden van highspeed internet voor maar liefst 7 toestellen. Hierdoor kunnen je medepassagiers onbeperkt whatsappen, Facebook checken, filmpjes bekijken of gamen op laptop, tablet en smartphone.

Veilig in de auto

Soms nog wat angstig achter het stuur? Dat is niet meer nodig! Met de dodehoek-assistent met radar voel je je direct een stuk veiliger. Die waarschuwt met een symbooltje in de buitenspiegel, mocht je bij verandering van rijbaan onverhoopt een auto, motor of fiets in je dode hoek hebben. Een typisch voorbeeld van een Sterk Staaltje techniek, deze veiligheidsoptie, die niet alleen leverbaar is op grotere auto’s maar ook al beschikbaar is op de nieuwe Corsa.

3-2-1-GO!

En het mooie is: al die belangrijke innovaties zijn bereikbaar voor iedereen. Met de 3-2-1-GO! actie van Opel hou je de kosten namelijk flink binnen de perken. Je kunt gewoon 3 jaar lang gratis je Opel financieren en betaalt dus een vast laag maandbedrag, je krijgt 2 jaar gratis onderhoud en Opel betaalt een jaar lang de all risk verzekering. Dat betekent dat je nóg zorgelozer kunt rijden. In de wetenschap dat alles perfect geregeld is. Én je bespaart op de grootste kostenposten van je auto!

Alle sterke staaltjes van Opel ontdekken? Kijk dan op opel.nl/sterkstaaltje