Zou het? Waarom Jeroen de Mol eígenlijk niet kan zijn

Jeroen politie

De kandidaten in Wie is de Mol? staan onder flinke druk om niks, maar dan ook niks uit te lekken over het verloop van het programma. Toch lijkt een Jeroen – alweer – per ongeluk zijn mond voorbij te hebben gepraat. Dit is waarom hij de Mol eígenlijk niet kan zijn.

Lees ook:
Niet is wat het lijkt: verraadt Jeroen hier zijn vertrek uit ‘WIDM’?

Nee, en dan hebben we het nog niet eens over zijn eerdere verspreking. De bekende stem zou namelijk per ongeluk een hele grote aanwijzing hebben getweet.

Jeroen de Mol

En ja, daarmee verklapt Jeroen dat hij dus eigenlijk de Mol niet kán zijn. Duik even mee in deze omgekeerde tunnel. Kijk in de Vegte tweet op 17 november dat hij ‘alweer terug’ is van vakantie. Nu denk je, good for him, wat moet ik met deze informatie? Nou, herinner je je nog de datum op het bootticket naar Elba?

Bye bye bye

De overtocht stond gepland in de ochtend van 15 november (en zo konden ze nog even lekker een hapje eten, hè Ron). Tel daarbij op dat er een dubbele executie op de planning stond en Jeroen dus twee dagen later volgens zijn social media alweer thuis was, en je weet wat dat betekent. Maar niet is wat het lijkt natuurlijk in Wie is de Mol

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heel goed bewijs dat @jeroenkidv waarschijnlijk niet de mol is! 🔎⠀ ⠀ Het ticket naar Elba had als vertrekdatum 15 november 2019. Op 17 november twitterde Jeroen dat hij terug was van ‘vakantie’ en dat hij weer te horen was op de radio. Dit betekent dat hij 1 dag na Elba naar huis is gegaan en dus niet de mol kan zijn 🤔😱⠀ ⠀ #widm #moltalk #widm20 #widmol2020 #italie #wieisdemol #wieisdemol2020 #wieisdemol20 #widm2020 #widmhints #hintsentheorieën #molstagram #mol #molloot #followthemoney #widm20 #kandidaten #widm2020 #wieisdemol2020 #molloot #geld #tunnelvisie #mol #nietsiswathetlijkt #avrotros #podcast #molboekje #jubileumseizoen #jubileum #2020 #wieisdemol #moltalk #wieisdemolhints #trustnobody #demol #widmhints #molloten #molloot

Een bericht gedeeld door Felix – Wie is de Mol? 🔎 (@felixwidm) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!