Zoveel sterren, zoveel ledematen: giga photoshop fail op Vanity Fair cover

In de fotoserie van de speciale Hollywoodeditie van het tijdschrift Vanity Fair, die net is uitgekomen, zijn een paar flinke photoshopblunders gemaakt en daarover raakt Twitter niet uitgepraat. Zo heeft Oprah Winfrey op een foto drie handen en Reese Witherspoon drie benen.

Ledemaat-leedvermaak

De Wrinkle In Time-actrices hebben zelf inmiddels ook (behoorlijk geestig) gereageerd op hun extra ledematen. Zo twittert Reese: ‘Oké, nu weet iedereen het… ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren zoals wie ik ben.’ Oprah reageerde op de tweet met de tekst: ‘Ik accepteer je derde been. Omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert.’ Veel twitteraars bestudeerden de foto’s grondig en al snel verschenen er allerlei memes en gifjes als reactie op de blunder van Vanity Fair.

James Fran-go

Een ander saillant detail over de inmiddels veelbesproken cover: acteur James Franco stond aanvankelijk ook tussen de andere stereen op de voorkant van het blad, maar is door Vanity Fair weggeshopt na de beschuldigingen van seksuele intimidatie. Van James is overigens geen ledemaat achtergebleven op de foto. Just so you know.

Knip-en-plak-fan

De foto’s zijn gemaakt door Annie Leibovitz, maar naar alle waarschijnlijkheid bewerkt door een iets te enthousiaste vormgever. Naast Oprah en Reese werden ook Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot en Robert De Niro vereeuwigd voor deze speciale uitgave.

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron en Beeld Twitter