ZIEN: nieuw zwangerschapskiekje van Harry en Meghan vrijgegeven

Harry Meghan

In het interview dat Harry en Meghan gaven aan Oprah Winfrey, onthulde het stel dat hun tweede kindje een meisje is. Tijdens het interview konden we al een glimp van Meghan’s babybuik opvangen. Nu is er een nieuw zwangerschapskiekje vrijgegeven waar Meghan samen met Harry én Archie opstaat. Lief!

Nieuwe foto van Harry en Meghan

Om te vieren dan Meghan zwanger is en omdat het gisteren internationale vrouwendag was, deelde fotograaf Misan Harriman een nieuwe foto van prins Harry, zijn vrouw Meghan en hun zoon Archie.

Girldad club

Hij deelde de foto maandag op Twitter. ‘Wat een geweldig nieuws om te vieren op Internationale Vrouwendag’, schrijft hij. Ook heet hij Harry welkom tot de #girldad club. Harriman was ook de maker van het beeld dat vorige maand werd gedeeld bij de bekendmaking van Meghans zwangerschap. De nieuwe foto is weer zwart-wit en opnieuw is het koppel in een tuin te zien.

Met Archie

Archie is er dit keer ook bij. Meghan houdt haar zoontje in haar armen terwijl Harry zijn vrouw omarmt. Meghan draagt een prachtige lange jurk, waarin haar babybuik goed te zien is. Op de eerste foto lag Meghan, met haar hand over haar bollende buikje, in het gras met haar hoofd in Harry’s schoot.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story | Beeld: Brunopress