Budgetproof smaakt alles toch nét iets lekkerder: 3x budgetproof hotspots

budgetrestaurant

Helaas reken je tegenwoordig al gauw een hoop af bij cafés of restaurants… Maar niet altijd: deze eettentjes zijn niet alleen lekker maar ook budgetproof! 

Vlees & vega

In Haarlem, tussen centrum en station, vind je restaurant Jetties. De hele dag open, maar ’s avonds eet je er (vegan) burgers voor een prikkie (vanaf €5) of een van de wekelijks wisselende maaltijden, zoals stamppot, quiche of curry (€ 15). Erg lekker.


jetties.eu

Euroknallers

Bij Café Herman in Den Bosch betaal je nog geen € 9 voor een avondmaaltijd. Libanees platbrood met verse wintergroentes bijvoorbeeld, of Turkse köfte met couscoussalade en yoghurtknoflookdip. En dan zit je ook nog in een ongelooflijk gezellige oude watertoren. Win-win.


cafeherman.nl

Doggy style

Knapperige hotdogs, verse friet en koud bier: Dogma is Utrechts culinaire hotdogbar in het centrum, waar je vanaf € 7,25 je tanden in een fantastisch broodje worst zet. Zoals de Zwoele ziel, met pestomayonaise en buffelmozzarella, of het Gruwelijk gebed, met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.


dogmahotdogs.com

What We Like is afkomstig uit VIVA 10-2020. Deze editie ligt t/m 11 maart in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Beeld: iStock