3x de leukste bootjes varen

Silent disco-boot
What to do als je al dansend door de Amsterdamse grachten wilt varen, maar het verboden is om versterkte muziek te draaien? Iedereen een koptelefoon geven! Op deze silent disco-boot draait een dj de beste hits voor jou en je vrienden. O, en meezingen mag.
amsterdamboatexperience.com

Tapasboot
Spaans muziekje uit de speaker, tapas op tafel en hup de Rotterdamse wateren op. Over een relaxed dagje gesproken. Wil je er iets van opsteken, huur er dan een stadsgids bij. Kom je – tonnetje rond gegeten aan de lekkerste tapas – als Rotjeknor-kenner van boord.
puurrotterdam.nl

Wijnboot
Tuurlijk. Als je ‘gewoon’ gaat varen, kun je je eigen wijntjes meenemen. Maar als je de boottocht combineert met een wijnproeverij, krijg je er niet alleen de drank maar ook een wandelende, eh varende wijnencyclopedie bij. Onderweg door de Utrechtse grachten vertelt hij of zij je alles over de flessen die worden opengetrokken.
wijnboot.nl

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet is gevonden, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen, series, films en boeken. Seks? Seks ook. Reizen? Vooruit, dat ook. Zo'n beetje alles dus. En ze schrijft erover op VIVA.nl.