3x overnachten net als in de series

Overnachten in het huis van drugskoning Pablo Escobar, een winter á la Game of Thrones of het kasteel bezoeken van de Britse serie Downton Abbey? Het is allemaal mogelijk.

1. Narcos vibes


Drugskoning Pablo Escobar 
bezat meerdere huizen en een daarvan, in Tulum in Mexico, is omgetoverd tot vijfsterrenhotel. Voor een overnachting in een suite ben je wel vijfhonderd dollar kwijt, maar je kunt hier ook alleen een hapje of drankje doen.

2. Winter is here


Is een Game of Thrones-loze winter voor jou geen winter? Dan móet je naar Lapland Hotels SnowVillage. Het van 350.000 kilo ijs gemaakte hotel staat dit jaar in het teken van de serie, met white walkers naast je bed en een ice throne in plaats van de iron throne. Nu maar hopen dat Jon Snow je komt opwarmen…

3. Kasteelromantiek


Terwijl je wacht op de film van de Britse serie Downton Abbey, kun je alvast een overnachting boeken op het landgoed. Je slaapt in een lodge, maar mag wel het kasteel afstruinen waar alles gefilmd is. Lovely!

Deze tips zijn afkomstig uit onze rubriek ‘What we like’ uit VIVA 3-2018. De editie ligt van 17 t/m 23 januari in de winkel.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «