4x de beste vrijmarkten

Ben je gek op snuffelen tussen de tweedehands spulletjes? Dan moet je deze markten echt checken!

 1. Amsterdam-Zuid
  Bizar wat rijke diva’s en zakenlieden op de stoep dumpen. Van oud geld (antiek! zilverwerk!) tot nieuw geld (design!), alles ligt hier voor een schijntje. Ook een goeie plek om BN’ers in het wild te spotten.
  Ga naar de Beethovenstraat en Apollaan
 2. Harderwijk
  Drukke, maar gemoedelijke vrijmarkt in de historische binnenstad met een mix van nieuw en antiek. Schilderijen, serviesgoed, tuinspullen. You name it, they sell it. Voor prijzen zo laag dat afdingen bijna gênant is.
  oranjeverenigingharderwijk.nl
 3. Delft
  Goed scoren is het op de kinderkleedjesmarkt op het Sint Agathaplein in het centrum en de straten en grachten rond het Doelenplein. Kom vroeg, zes, zeven uur ’s ochtends, voor de beste koopjes.
 4. Warnsveld
  Complete huisraden worden 
de straat op gesleept op de Kleedjesmarkt. Voor antiek (denk: oma’s zilveren lepeltjes) en retrospullen (denk: West Germany-vazen) moet je hier zijn. En alles voor een prikkie! Rijksstraatweg en omgeving,
  facebook.com/werkgroepkleedjesmarkt

Benieuwd naar andere tips op gebied van uitstapjes en entertainment? Check nu onze rubriek ‘Flavours’ in VIVA 16! De editie ligt van 22 april tot 26 april in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»Bestel VIVA online | Klik hier «