4x the places to be in Delft

Delft is behalve een kennisstad ook stad met mooi historisch centrum. Leuk voor een mini-citytrip in eigen land. Vergeet deze hotspots niet.

 1. Barbaar
  In dit gezellige café met huiskamergevoel kun je de hele dag terecht. Om te werken, een van de spelletjes te spelen die overal liggen, of om even weg te dromen. Met een mooi buitenterras! Sint Agathaplein 4, barbaar.nl
 2. Instore
  Conceptstore aan een van de mooiste grachten van Delft met kleding, interieur, acces-soires en ander leuks van bekende merken en opkomende talenten. Hipper dan dit krijg je het hier niet. Voldergracht 18, instore-conceptstore.nl
 3. Offline is the new black
  Een mix van nieuwe en vintage kleding en hebbedingen, geselecteerd door eigenaar Marie Lisah. Mede-eigenaar Lies is goudsmid en werkt en verkoopt haar sieraden in de shop.
  Oude Delft 149, offlineisthenewblack.nl
 4. Groene vingers
  Een fijne urban jungle-winkel waar je planten scoort voor huis, balkon en tuin en ook nog leuke kleine meubels en cadeaus kunt scoren.
  Burgwal 23, groenevingersdelft.nl

Benieuwd naar andere tips op gebied van uitstapjes en entertainment? Check nu onze rubriek ‘Flavours’ in VIVA 19! De editie ligt van 13 tot 16 mei in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»Bestel VIVA online | Klik hier «