5 dingen die je niet wist over Marc van der Linden

marc van der linden

Oranjekenner Marc van der Linden (46) heeft het druk morgen: eerst loopt hij in het gevolg van de koninklijke familie mee door Zwolle en daarna gaat hij meteen door naar ‘RTL Boulevard’. Wat weten we eigenlijk van deze kenner van het koningshuis? En wat weet hij allemaal van Willem-Alexander en Máxima?

 1. Soms was Willem niet blij met hem
  Toen onze koning nog vrijgezel was en Marc als royaltyreporter berichtte over zijn prille relaties, had Willem dat liever niet: “Voordat hij Máxima leerde kennen, had hij ook weleens een vriendin. En dan vond hij het niet leuk als er ineens een foto werd gepubliceerd.”
 2. Tijdens Koningsdag ziet Marc maar weinig van de koninklijke familie
  Meelopen in de stoet is helemaal niet zo spectaculair: “Ik loop er de hele tijd achter. Op televisie zie je veel beter hoe het eraan toegaat, wat ze dragen, hoe ze reageren.”
 3. Jägermeister met ijs
  Hij drinkt liever Jägermeister, dan een biertje. Maar hij heeft nog nooit een kater gehad: “Ik blijf altijd trouw aan wat ik drink, ga niks door elkaar drinken en wissel af met water.”
 4. Samenwonen met je ex? Gezellig!
  Marc woont samen met zijn ex: “Hij is mijn beste vriend. Hij kwam een paar weken bij mij wonen, omdat hij een huis zocht. Inmiddels zijn we vier en een half jaar verder.”
 5. Marc is vijftig kilo kwijt
  Helaas wil hij ons niet vertellen hoe: “Afvallen is voor iedereen een persoonlijk traject. Wat voor mij werkt, hoeft bij een ander niet te werken.”

Benieuwd naar het interview met Marc? Bestel VIVA 17 online of lees het artikel via Blendle.