8 vrouwelijke sterren in hun mannenpak

mannenpak

Helemaal hot, dat mannenpak. En ook blazers mogen er weer wezen. Maar hoe zorg je ervoor dat je er nog wel een beetje sexy bijloopt, zo in het pak van vriendlief? We kijken het af bij de celebs, onder wie trendsetter Grace Jones, ‘onze’ Doutzen en mode-allesweter Alexa Chung.

Grace Jones

De vrouw met wie het allemaal begon… In 1981 stond Grace in een Armani-suit op de cover van haar album ‘Nightclubbing’ met een sigaret in haar mond. Toen baanbrekend, nu nog steeds een graag gekopieerd stijlicoon.

grace_jones_-_nightclubbing

Blake Lively

Vandaag is rood! We wilden haar al zijn toen ze nog te zien was als de sexy Serena in ‘Gossip girl’. En nu – in dit geweldige rode pak en als moeder van een baby met Ryan Reynolds – is het nog aantrekkelijker om in haar schoenen te staan. Alleen die arrogante blik. Die willen we dan weer niet van haar overnemen.

Blake Lively GEtty

Olivia Wilde

Strak en formeel, zo’n mannenpak? Dat kan ook anders, zien we bij Olivia met haar bandshirt en boho-sieraden.

Oliva Wilde Getty

Kate Hudson

Chic, sportief en sexy in één look. Dit witte pak met zwarte details has it all.

Kate Hudson GEtty

Doutzen Kroes

Een wijde pantalon en een oversized colbert: Doutzen lijkt écht het pak van Sunnery uit de kast te hebben getrokken. En het staat haar natuurlijk ook nog.

Doutzen Kroes Getty

Rihanna

Wie van de drie? Wat ons betreft, wint Rihanna het in haar mannenpak met verve van Paul en Kanye.

Rihanna Getty

Solange Knowles

Meer feest dan dit wordt het niet! Het zusje van Beyoncé droeg een glitterpak van H&M en besloot dat dat meer dan genoeg was (hallo decolleté).

Solange Getty

Alexa Chung

It-girl Chung weet er zelfs knap uit te zien in dit bijzondere pak met ruiten en metallic delen.

ma

Hulp nodig bij de styling van je colbert? Check VIVA 9 om erachter te komen welke blazer past bij jouw figuur. Bestel het tijdschrift hier of lees online via Blendle

Beeld: Getty