Adviezen van Lize: ‘Mijn beste vriendin heeft een relatie met een superconservatieve hork’

lize korpershoek

Wat te doen als de man van je dromen wil dat je hem eens lekker domineert of je in je hoofd altijd druk bent? Socialmediasensatie Lize Korpershoek (32) geeft raad.

Hoi Lize,
Mijn beste vriendin heeft een relatie met een superconservatieve hork die om het minste of geringste op z’n pik getrapt is, waarbij zij het dan moet ontgelden. Hoe zorg ik ervoor dat ze zelf inziet hoe verstikkend deze relatie is, zonder dat ik straks de boevrouw ben? Groet, S.

Lize: ‘Lieve S., Ai… Wat vervelend om aan te zien lijkt me dat. Maar haar relatie is haar keuze en daar heb jij jammer genoeg niets over te zeggen. Dat jij bepaalde koekjes niet te vreten vindt, betekent niet dat er geen mensen zijn die ze wel lekker vinden. Wel kun je je vriendin vragen stellen over haar relatie en er op die manier achter komen of zij die koekjes eigenlijk wel lust. Wellicht opent erover praten haar de ogen. Sterkte ermee.’ 

Ook een prangende levensvraag voor Lize? Mail naar redactie@viva.nl en check Lize’s YouTubekanaal voor meer advies. 

Meer ‘Adviezen van Lize’ lees je in VIVA 06. Deze editie ligt t/m 13 februari in de winkel of kan je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «