Adviezen van Lize: ‘Deze man is een laffe lul, want hij gaat vreemd’

lize korpershoek

Wat als het je maar niet lukt je getrouwde minnaar aan de kant te zetten? Of als je kat jaloers is op een schilderij? Socialmediasensatie Lize Korpershoek (32) geeft raad.

Hi!
Ik doe het al drie jaar met een getrouwde man. Ik had nooit verwacht dat ik ‘zo’n vrouw’ zou worden, maar ik kan hem maar niet loslaten. En dat terwijl ik heel graag een relatie wil met iemand die alleen voor mij gaat. Weet jij hoe ik van deze ‘verslaving’ af kom?
Liefs P.

Lize: ‘Lieve P, Wat een rotsituatie! Maar zolang die getrouwde man jou niet loslaat, zal je het toch echt zelf moeten doen. Deze man is een laffe lul, want hij gaat vreemd (en er bestaat geen: ‘ja maar’ in deze) en daarnaast doe je jezelf te kort door genoegen te nemen met iemand die niet echt bij je wil zijn. Het magische wondermiddel om van deze verslaving af te komen is een portie eigenwaarde en een zak zelfliefde. Kap met liefde stoppen in hem en begin met liefde stoppen in jezelf. Ga eindelijk je rijbewijs halen, je huis opknappen of die cursus Chinees volgen. Laat het romantische idee los dat het misschien ooit wat wordt. Tenzij je met ‘wat’ een gigantische teleurstelling bedoelt. Sterkte.’ 

Ook een prangende levensvraag voor Lize? Mail naar redactie@viva.nl en check Lize’s YouTube-kanaal voor meer advies. 

Meer ‘Adviezen van Lize’ lees je in VIVA 09. Deze editie ligt t/m 6 maart in de winkel of kan je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «