Adviezen van Lize: ‘Ik vertrouw een van m’n vriendinnen niet’

lize korpershoek

Zeurende ouders en buren, en je eigen vent die je niet ziet staan. What to do? Socialmediasensatie Lize Korpershoek (32) weet raad.

Hallo Lize,
Het klinkt heel erg, maar ik vertrouw een van m’n vriendinnen niet. Ik kan er de vinger niet op leggen, maar ik voel dat ze manipulatief is. Als ze te laat komt, geeft ze altijd zo’n reden waarover je niks kunt zeggen (nog net niet dat ze moest helpen bij een bevalling). En zo zijn er nog meer situaties die niet fijn aanvoelen. Hoe deal ik hiermee?
Liefs

Lize: ‘Hoi! Je kunt natuurlijk ’n privédetective inhuren en haar op heterdaad betrappen terwijl ze te laat de deur uitgaat omdat ze zat te instagrammen in plaats van de geclaimde lekke band stond te plakken. Maar je kunt er ook met haar over praten (is nog goedkoper ook). Misschien dikt ze haar te-laat-kom-reden aan zodat jij niet het gevoel krijgt dat ze je onbelangrijk vindt. Maar jij voelt je fijner als ze de waarheid vertelt. Succes!’

Ook een prangende levensvraag voor Lize? Mail naar redactie@viva.nl en check Lize’s YouTube-kanaal voor meer advies. 

Meer ‘Adviezen van Lize’ lees je in VIVA 08. Deze editie ligt t/m 27 februari in de winkel of kan je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «