De Badjas: Gehaaide vrouw

column de badjas

Het mag duidelijk zijn dat ik niet helemaal te vertrouwen ben als het om vrouwen gaat. Persoonlijk denk ik dat ik duidelijk genoeg ben. Maar de waarheid is dat ik vaak de illusie verkoop dat het voor mij meer is dan een onenightstand. Is het mijn verantwoordelijkheid dat zij graag in die illusie wil geloven? De meningen hierover lopen sterk uiteen.

Maar vergis je niet: zoals ik al eens eerder heb gezegd, zijn er vrouwen die nog gehaaider zijn dan menig rondneukende man. Ook ik heb als een blindverliefde sukkel de deksel kneiterhard op mijn neus gekregen. Wel heb ik die keer een interessant kijkje gekregen in de motivatie om wel of niet een condoom te gebruiken.

Ze was verleidelijk als een glimmende diamant voor een ekster. Met haar nonchalante houding, verleidelijke blikken, open geest en creatieve inslag wond ze iedereen om haar vinger. Ze gaf ons allemaal het gevoel dat wij de enigen waren. En als ze terloops benoemde dat ze niet op zoek was naar een vaste relatie, dan sloegen we dat stuk voor stuk in de wind. Ze speelde het spel zo goed dat het onmogelijk leek deze oprechte intensiteit te faken. We waren er allemaal van overtuigd. Ik ook. Ik wist ook honderd procent zeker dat wij het waren: Bonnie en Clyde. Dat ik die ene bijzondere man was die haar mocht begeren, haar mocht behouden. De man die haar op alle vlakken kon bevredigen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik wist honderd procent zeker dat ik bijzonder voor haar was

Ze stond erop dat er een condoom werd gebruikt, dat was haar gouden regel. Ze had namelijk een vriendin die in een maand tijd vier verschillende soa’s had opgelopen. Dat zou haar niet gebeuren. “En van de morning-afterpil voel ik me de hele week klote.” Daarnaast was ze bekend met mijn nachtelijke praktijken voordat ik haar ontmoette. Waarmee ze eigenlijk duidelijk maakte dat ze mij en mijn pik niet vertrouwde.

De gemiddelde man heeft grootsheidswaanzin. Hij neukt het liefst zonder condoom, 
zelfs als hij met meer vrouwen in bed ligt. 
Hij denkt dat de wereld om hem heen is 
geschapen, en dat het hem niet zal gebeuren. Maar haar standpunt was duidelijk. 
Ze had volledige controle over ons samenzijn, dus ik volgde haar regels gedienstig. 
Er werd met condoom geneukt.

Later kwam ik er pas achter dat ik niet de enige was die het bed met haar deelde. Oké, later durfde ik eindelijk in te zien dat ik niet de enige was. Ik was gewoon een van haar vaste scharrels. En om haar bed zeven dagen in de week te vullen, was ze ook niet te beroerd om de eerste de beste kerel de kroeg uit te trekken voor een onenightstand.

Die gouden regel van haar over het gebruik van een condoom had ik gezien als een wantrouwen naar mij toe. Maar het bleek dat niet ik degene was die ze niet kon 
vertrouwen: de gehaaide trut vertrouwde zichzelf en haar eigen lichaam niet.
Achteraf dus toch een lieve schat. Ze wilde me beschermen!


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Op de dansvloer
De Badjas: Op de dansvloer – deel 2
De Badjas: Sex met je ex
De Badjas: De dokter
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Bekijks
De Badjas: Nachtcontacten
De Badjas: Respectloos einde
De Badjas: Het potentiële trio
De Badjas: Stil verlangen
De Badjas: Grote druk
De Badjas: Lentedroom
De Badjas: Geen zin
De Badjas: Kosten-batenanalyse
De Badjas: Studentenflat
De Badjas: Er kan nog meer bij
De Badjas: Een vriendendienst – deel 1
De Badjas: Een vriendendienst – deel 2