Carolien Spoor moet 5 keer kiezen

Carolien Spoor maakt voor VIVA vijf keer bijna onmogelijke keuzes. Over nooit meer sex, hangtieten en designerkleding…

Nooit meer shoppen of nooit meer sex?

“Nooit meer shoppen. Dat maakt het leven een stuk minder leuk, maar nooit meer sex is helemáál heftig. In het kader van een gezin en kinderen krijgen, lijkt het me ook niet heel praktisch, haha.”

Rimpels of botox?

“Ik heb een fobie voor naalden: als ik bloed laat prikken, ga ik onderuit. Daarbij wil je als actrice juist graag je expressie behouden, dus doe mij die rimpels maar.”

De Bijbel uit je hoofd leren of een economieboek?

“Ik ben niet gelovig, maar ik weet nog dat ik tijdens mijn middelbareschooltijd een keer dacht: ik moet de Bijbel lezen, puur voor de verhalen. Zodat ik verbanden kan leggen. Ik denk dat het goed van pas kan komen.”

Hangborsten of putjes in je benen?

“Hangborsten! Die kun je nog lekker in een beha stoppen, terwijl je aan putjes in je benen weinig doet. Als ik naar mijn moeder kijk, komt het allemaal wel goed: ze is 57 en heeft nog steeds een prachtig lijf.”

Vijf designeritems of een kast vol H&M?

“Vroeger was ik erg van H&M, maar ik geen mijn geld nu liever uit aan een paar mooie dingen dan aan allerlei goedkope items.”

Het gehele interview met Carolien Spoor vind je in VIVA 12. Vanaf woensdag in de winkels, maar je kunt ‘m ook hier bestellen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.