De Badjas: Bitterballen

column de badjas

Na een ongeveer een week intensief whatsappen, ging ze eindelijk in op mijn uitnodiging om wat te drinken. Ze had profielfoto’s waarop je kon zien dat ze een mooi gezicht, sensuele lippen en sprekende ogen had. Maar ze kende ook het klappen van de zweep, want de rest van haar lichaam hield ze zorgvuldig buiten beeld. Door op bepaalde zaken te letten, probeerde ik in te schatten wat voor lichaam ze kon hebben. Haar vingers waren wel zichtbaar, maar daar kon ik net niet uit opmaken of ze rank en lang waren, of kort en worstig. Haar hoofd was zo gedraaid dat haar hals lang en strak leek.

Op één foto gaf ze inkijk in wat een vol decolleté insinueerde. Ik schatte in dat ze aan de volle kant kon zijn. Daar is overigens helemaal niets mis mee. Ik hou namelijk wel van wat vlees om in te knijpen en af te likken. En een vrouw heeft vele manieren om onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Toch nam ik het zekere voor het onzekere en schakelde Tony in. Beiden waren we meerdere malen aangekomen op een date die niet bleek wat we hadden gehoopt. De ballen om vriendelijk te bedanken hadden we niet, dus we gebruikten een vaste smoes.

Geen van ons maakte aanstalten om te vertrekken

Ik had met haar afgesproken in een oude bruine kroeg. Zo’n kroeg waar ze ouderwetse bitterballen serveren op een ontbijtbordje met rood-wit geblokte servetjes. Dat was onze deal: als de laatste bitterbal op was, zouden we beslissen of we samen nog een drankje zouden doen. Zoals gewoonlijk was ik ruim op tijd. Ik bekeek de tent en nam strategisch plaats aan het midden van de bar.

Halverwege mijn tweede fluitje kwam ze stralend binnen. De foto’s hadden niet gelogen. Mooie, grote, reebruine ogen, een grote mond met volle lippen. Mijn vermoedens waren ook correct. Ze was forser dan de foto’s lieten zien. Ze had dikke tieten, een buik, brede heupen en ze was vrij klein. Ze klom op de kruk naast me. Het was meteen gezellig. Ja, het was een leuke vrouw. Al snel had ik besloten dat, als ze mij de kans gaf, ik haar volle lichaam van onder tot boven zou aflikken. Ik fantaseerde hoe mijn harde lul in die grote mond van haar verdween.

De bitterballen waren op en geen van ons maakte aanstalten om te vertrekken. Ik bestelde nog een rondje. Terwijl de barvrouw de biertjes tapte, vertelde ik mijn 
date dat Tony over vijf minuten zou bellen. Hij zou zeggen dat hij zichzelf had buiten gesloten. Ik was de enige in de buurt die een paar reservesleutels had. Ik legde ook meteen uit dat de smoes twee kanten op werkt. Als je iemand leuk vindt, vertel je eerlijk dat je zo wordt gebeld. Als je weg wilt, zet je de smoes door. Mijn telefoon ging. Het was Tony. Ze pakte de telefoon uit mijn handen, nam op en zei met een ondeugende glimlach: “Tony, vergeet het maar, hij gaat vanavond met mij mee!”


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Op de dansvloer – deel 2
De Badjas: Sex met je ex
De Badjas: De dokter
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Bekijks
De Badjas: Nachtcontacten
De Badjas: Respectloos einde
De Badjas: Het potentiële trio
De Badjas: Stil verlangen
De Badjas: Grote druk
De Badjas: Lentedroom
De Badjas: Geen zin
De Badjas: Kosten-batenanalyse
De Badjas: Studentenflat
De Badjas: Er kan nog meer bij
De Badjas: Een vriendendienst – deel 1
De Badjas: Een vriendendienst – deel 2
De Badjas: Gehaaide vrouw