De Badjas: De onderbroek

column de badjas

Tegenwoordig schijnt het gebruikelijk te zijn om naaktfoto’s of sexvideo’s te ontvangen. Helaas behoor ik (nog) niet tot een van die gelukkigen. Maar ik kreeg onlangs, nog heel analoog, een onderbroek via de post.

De lentezon straalt. Samen met een collega neem ik plaats op de Amsterdamse Noordermarkt. We raken in gesprek met twee meiden. Ook zij waren vandaag eerder gestopt met werken om te genieten van het mooie weer. De een vertelt dat ze illustrator is, de ander werkt als intercedent. Het zijn gezellige meiden, verder niet bijzonder. Maar zoals het wel vaker gaat, lijken ze na elk rondje aantrekkelijker te worden.

Als mijn collega vertrekt, is het mij nog niet duidelijk welke van de twee haar oog op mij heeft laten vallen. Als de illustrator vraagt welke kant mijn collega op fietst, wordt het duidelijk. De intercedent heeft lang zwart haar met een grove slag. En een heerlijk grote kont die goed past bij de rest van haar lichaam. Ze draagt een losse zomerse bloes en daaronder een legergroen topje met spaghettibandjes. Het topje zit te strak. Haar volle borsten presenteren zichzelf zonder al te veel moeite. Wat een decolleté! Ik wil erin verdwijnen.

We drinken samen nog een drankje en stappen op de fiets, richting de Pijp. Ik zet mijn fiets vast tegen een boom en loop achter haar aan. Ze woont op één hoog, in een kleurrijk en knus appartement. Van haar voordeur tot aan het bed laten we een spoor van kleding achter. Ik kneed en lik haar borsten. Ze heeft grote, donkere tepelhoven, met grote, harde uitstekende tepels. Ze kreunt en gromt. Mijn handen glijden over de rondingen van haar billen. Ze is nat en ik wil in haar. Als ik op haar klim en met mijn stijve lul tegen haar kut aan wrijf, vraagt ze of ik condooms heb. Nee, kut! Niet meegenomen. Ze is duidelijk: zonder condoom wordt er niet geneukt.

Enkele seconden later heb ik een taxi besteld terwijl zij onze kleding bij elkaar zoekt. Haastig kleden we ons enigszins toonbaar aan. Vijf minuten later rijden we richting mijn appartement, waar onze kleren met dezelfde vaart weer uit gaan. Mijn halfstijve lul staat snel weer fier overeind. Ze scheurt de verpakking van het condoom open. Behendig plaatst ze ’m boven op mijn dikke volle eikel en rolt ’m af. Terwijl ik in haar begin te stoten, kijk ze me met grote ogen aan. In eerste instantie ben ik bang dat ik iets verkeerd doe. Het lijkt wel of ze bij elke stoot schrikt, zo groot en aanwezig zijn haar ogen. Die blik zal ik niet snel vergeten. Maar niet alleen haar blik was uniek. Ze had nog een verrassing in petto.

Enkele dagen later staat de receptioniste van het kantoor waar ik werk naast me, een grote envelop in haar hand met daarop mijn voornaam en het adres van ons bedrijf. Ik open het pakketje. Het is mijn eigen boxershort. En een kaart, geïllustreerd door haar vriendin, met de tekst: “Bedankt voor de gezellige nacht.”


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: De dokter
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Bekijks
De Badjas: Nachtcontacten
De Badjas: Respectloos einde
De Badjas: Het potentiële trio
De Badjas: Stil verlangen
De Badjas: Grote druk
De Badjas: Lentedroom
De Badjas: Geen zin
De Badjas: Kosten-batenanalyse
De Badjas: Studentenflat
De Badjas: Er kan nog meer bij
De Badjas: Een vriendendienst – deel 1
De Badjas: Een vriendendienst – deel 2
De Badjas: Gehaaide vrouw
De Badjas: Bitterballen
De Badjas: Verdiende loon