De Badjas: De postbode

column de badjas

Ik moest tijdelijk mijn woning uit voor een verbouwing. Via via kon ik een woning betrekken van een stel dat met een camper door Europa ging trekken. Het was een fijn huis, een arbeiderswoning. De bel ging. Het was een buurvrouw die zo af en toe de post kwam halen.“Ik ben de buurvrouw. Is er nog post?”

Ik vroeg haar binnen, dan zou ik het even pakken. We hielden een kletspraatje over Noord, en dat minder mensen geneigd zijn om daar zo maar even langs te wippen. We besloten dat het de psychologische barrière van het IJ was. Terwijl we stonden te praten, was ik haar aan het observeren. Lang lichaam, slanke taille, mooie kont in haar donkere spijkerbroek. Kort zwart haar, dat ze volgens mij verfde. Ze was wat ouder, maar zag er jeugdig uit. Sneakers onder een strakke spijkerbroek en een stoer leren jasje. Of ze aan het flirten was of gewoon vriendelijk deed, kon ik met op hol geslagen gedachten niet meer onderscheiden.

Was ze aan het flirten of deed ze gewoon vriendelijk?

De tweede keer dat ze langskwam, zat ik in de achtertuin te schrijven, met een fles wijn op tafel. Ik liet haar binnen, we rookten samen een sigaret en dronken een glas wijn. Het gesprek werd persoonlijker. Ik begreep inmiddels dat ze nu wel aan het flirten was. Toen ze vertrok zonder post, want die was er deze keer niet, baalde ik. Ik wilde haar hebben. Ik vond haar sexy, aantrekkelijk en het verhaal klopte gewoon.

Een paar dagen later ging de bel weer. Ik deed open. Ze had een fles wijn in haar hand, omdat we de vorige keer mijn wijn hadden opgedronken. Voor het eerst gaf ik haar een zoen op haar mond en zei dat ik aan het koken was. Zij kende haar weg in de keuken en pakte de kurkentrekker uit de la. Terwijl ze inschonk, legde ze een hand op mijn schouder. “Dat ziet er lekker uit. Wat 
ben je aan het maken?” In de tuin aten we, dronken we en lachten we.

Met de vuile vaat liep ik de keuken in, zij volgde. Ik zette de borden op het aanrecht en draaide me om. Ik stond nu tegen haar aan. Ik legde mijn rechterhand in haar nek, zij liet haar hoofd een beetje zakken. Met mijn linkerwijsvinger onder haar kin tilde ik haar hoofd een stukje omhoog. We zoenden alsof ons leven ervan afhing. Heftig met veel tong en speeksel. Ik vond het heerlijk. Haar handen gleden via mijn rug naar de knopen van mijn broek. Op haar hurken trok ze langzaam mijn broek naar beneden. Geknield op de houten keukenvloer likte ze mijn lul en ballen. Na enkele minuten puur genot trok ik haar omhoog en nam haar mee naar de bank.

De bel ging een paar keer per week. Toen mijn renovatie klaar was en ik weer naar mijn eigen woning in de stad ging, bleek die psychologische barrière van het IJ ook in óns nadeel te werken.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Bekijks
De Badjas: Nachtcontacten
De Badjas: Respectloos einde
De Badjas: Het potentiële trio
De Badjas: Stil verlangen
De Badjas: Grote druk
De Badjas: Lentedroom
De Badjas: Geen zin
De Badjas: Kosten-batenanalyse
De Badjas: Studentenflat
De Badjas: Er kan nog meer bij
De Badjas: Een vriendendienst – deel 1
De Badjas: Een vriendendienst – deel 2
De Badjas: Gehaaide vrouw
De Badjas: Bitterballen
De Badjas: Verdiende loon
De Badjas: De onderbroek