De Badjas: Lentedroom

column de badjas

Voordat ik plaatsneem op onze vaste plek, draai ik het tafeltje een kwartslag. Als ze naar buiten loopt en me ziet zitten, begroet ze me met die grote glimlach en haar sprekende ogen. Ze komt op haar hurken naast me zitten. Ik zie die ene moedervlek 
op haar arm. Ik wil mijn vinger erop leggen, hem aanraken, zacht strelen. In mijn fantasie gaan mijn vingers verder over 
haar jonge, zachte huid.

Ik zit op de bedrand en zij staat voor me. Ik doe haar shirt uit. Geen beha. Haar mooie stevige borsten kijken me vol trots aan. Met beide handen grijp ik haar billen vast. Ik masseer ze en knijp er zacht in. Ze laat zich enigszins gelaten bekijken. Als ik haar benen naar beneden volg richting haar voeten, verontschuldigt ze zich. Ze vindt haar tenen niet mooi. Ik reageer niet en draai haar om. Ik kijk naar haar kont, die perfect past bij de rest van haar lichaam. Met haar rug naar me toe staat ze voor de spiegel. Ze bekijkt zichzelf terwijl ik haar slip half naar beneden trek. Ze beweegt haar benen en hij valt op de grond. Ik sta op, draai me om haar heen en met een zachte plof duw ik haar op het bed. Ze ligt op haar rug. Met weinig woorden gebied ik haar meer omhoog te kruipen. Ruimte. Ik ga op mijn knieën tussen haar benen zitten. Daar ligt ze dan. Binnen handbereik. Als ik mijn hoofd naar beneden beweeg, houdt ze me heel even tegen. Niet om me te stoppen maar volgens mij om het moment te bevestigen. Het gaat gebeuren.

‘Met mijn biceps 
 zet ik haar 
dijen klem’

Ze lacht ondeugend. De eerste aanraking van mijn tong op haar schaamlippen gaat niet ongemerkt voorbij. Mijn handen schuif ik onder haar billen door en plaats ze op de grens van haar onderbuik en schaamstreek. Met mijn biceps zet ik haar dijen klem. Zo kan ze mij niet ontsnappen. Met de wijs- en middelvingers van mijn beide handen trek ik van bovenaf haar schaamlippen een beetje uit elkaar. Het zorgt ervoor dat ik gerichter kan likken en meer druk kan zetten. Verankerd tussen haar benen wil ik haar alles geven. Mijn mond, mijn tong, handen en vingers luisteren aandachtig terwijl haar lichaam zacht het juiste ritme influistert. Haar onrustige ademen, haar onsamenhangende geluidjes, het ongecontroleerde aantrekken van spieren. Haar handen die houvast zoeken. Ze komt langzaam tot een hoogtepunt. Ze neemt het zekere voor het onzekere en duwt mijn hoofd resoluut en krachtig in haar hete, natte kruis. Mijn ademhalen wordt bemoeilijkt. Het tempo moet constant blijven, niet verslappen, zeker niet die laatste paar seconden. Te veel verlangen, te weinig lucht. Met een laatste lange haal, komt vanuit haar ondoorgrondelijke binnenste een explosie van genot naar buiten.

Ze gaat weer rechtop staan. De lentezon schijnt en het is druk op het terras. Ze pakt haar dienblad en loopt zoals altijd verleidelijk naar binnen om haar werk te vervolgen.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Een pro
De Badjas: Verpest
De Badjas: Een vieze vette hap
De Badjas: Financieel onafhankelijk
De Badjas: Onbeschermd
De Badjas: Verliefd
De Badjas: Op de dansvloer
De Badjas: Op de dansvloer – deel 2
De Badjas: Sex met je ex
De Badjas: De dokter
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Bekijks
De Badjas: Nachtcontacten
De Badjas: Respectloos einde
De Badjas: Het potentiële trio
De Badjas: Stil verlangen
De Badjas: Grote druk