De Badjas: Verdiende loon

column de badjas

Ik schrok toen ze vertelde hoe oud ze was. En mijn verwachtingen werden direct naar beneden bijgesteld. Want, zo dacht ik, die jonge meiden weten het allemaal nog niet zo goed. Niet wat ze willen met hun leven, noch wat hun lichaam nodig heeft en verdient. Jarenlang heb ik de focus gehad op oudere vrouwen. Mijn filosofie is dat het gemakkelijker is, minder gedoe. Deze vrouwen worden niet meteen hopeloos verliefd en denken niet direct huisje-boompje-beestje. Ik zoek vooral relaxte en compromisloze sex.

Ook heb ik gemerkt dat vrouwen vanaf 35 comfortabeler zijn met hun eigen lichaam. Ze hebben geaccepteerd wie ze zijn, met als gevolg dat ze veel vrijer en zekerder zijn. Dus ook in bed. Deze theorie heeft ervoor gezorgd dat de gemiddelde leeftijd van mijn bedpartners hoger ligt dan mijn eigen leeftijd. Maar deze dame liet die gemiddelde leeftijd langzaam maar zeker weer dalen. Ze was begin twintig, maar bleek al vroeg rijp voor haar leeftijd. In het begin was het moeilijk haar te verleiden, wat mijn drang om haar veroveren alleen maar groter maakte. De eerste keer dat ik het probeerde, was het op niets uitgelopen. Toen ik haar een paar maanden later weer tegenkwam, lukte het me wonder boven wonder wel.

Zij gaf de instructies en ik moest vooral genieten

Haar grote borsten stonden strak vooruit. Geknield zat ze naast me. Haar rondingen waren prachtig. Haar stevige billen liepen golvend over in haar slanke middel. Haar rug was bedekt met lang krullend haar, goud kleurend door de zon die door het open slaapkamerraam binnendrong. Met een oog op mijn half stijve lul en de andere schuin naar mij, begon ze haar magische handelingen. Ik lag naakt op bed. Ze gaf instructies: een extra kussen onder mijn hoofd, mijn benen wijder openen. En verder moest ik vooral goed kijken en genieten. Ik gehoorzaamde.

Ze gaf me een knipoog en boog naar de rand van het bed waar haar tas stond. Met een klein flesje in haar handen kwam ze weer omhoog. Van grote hoogte druppelde ze de massageolie op mijn buik, op mijn schaamstreek en mijn pik. Met haar linkerhand duwde ze zachtjes mijn ballen omhoog en druppelde de olie rond mijn anus. Ik weet niet hoe ze het precies deed, maar terwijl ze jongleerde met mijn ballen, maakte ze mijn lul stijver, tot hij zo hard was dat hij bijna uit elkaar klapte.

Ik begon zacht te grommen van genot, dat bleek voor haar het startsein om de volgende fase in te gaan. Ze keek me aan, vulde haar mond met speeksel en spuugde een paar flinke klodders spuug boven op mijn eikel. Totaal gefixeerd op mijn schaamstreek, trok, kneep, kneedde en masseerde ze mijn ballen en mijn harde pik. Het was heerlijk. Onder luid gebrul trok ze al het zaad eruit. Het kwam van diep. Het deed zelf een beetje pijn. Daarna likte ze het zaad van mijn buik, gaf me een kus en ging naast me liggen. Zij wist precies wat mijn lichaam nodig had en verdiende.


De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

Lees ook:

Maak kennis met De Badjas: ‘Op sexgebied is iedereen ervaringsdeskundige, alleen schrijf ik het op’
De Badjas: Sex met je ex
De Badjas: De dokter
De Badjas: Haar verhaal
De Badjas: Bekijks
De Badjas: Nachtcontacten
De Badjas: Respectloos einde
De Badjas: Het potentiële trio
De Badjas: Stil verlangen
De Badjas: Grote druk
De Badjas: Lentedroom
De Badjas: Geen zin
De Badjas: Kosten-batenanalyse
De Badjas: Studentenflat
De Badjas: Er kan nog meer bij
De Badjas: Een vriendendienst – deel 1
De Badjas: Een vriendendienst – deel 2
De Badjas: Gehaaide vrouw
De Badjas: Bitterballen