Deze week in Viva: Amanda Krabbé

geen

Amanda Krabbé vertelt in Viva 41 openhartig over haar relatie met Martijn en haar naaktrepo in Playboy. 

Bewogen relatie
Amanda en Martijn Krabbé hebben op zijn zachtst gezegd een bewogen relatie. Vooral de laatste twee jaar wilde het niet vlotten. Martijn was veel aan het werk. Zij was alleen met vier kinderen en moest veel zelf doen. ‘Hij ging de deur uit, lekker werken, iedereen klapte voor hem, maar niemand zag wat ik deed. Het werk van een moeder gaat onopgemerkt voorbij.’

Vreemdgaan
Toen ze een au pair in dienst nam, veranderde ze door de vrijheid die ze toen opeens had. Ze gingen sporten en wilde weer uit. ‘Daardoor ging ik nog meer botsen met Martijn.’ Amanda sloeg een ander pad in en ging vreemd: ‘niet een keer, maar wel tien keer!’ Sindsdien woont het stel gescheiden van elkaar, maar gaat het ondanks dat beter dan ooit.

Playboy
Ook verklaart Amanda haar keuze om naakt voor Playboy te poseren: ‘Ik zit nog steeds in de fase van ‘wie ben ik?’, dus ik vroeg me af of ik, als ik geen kinderen zou hebben en niet getrouwd was met een bekende man, het ook leuk zou vinden om dit te doen. En toen dacht ik: ja, ik doe het. En weet je, ik mag echt niet klagen na vier kinderen, ik schaam me niet voor mijn lijf.’ Op de vraag of ze nepborsten heeft antwoordt ze lachend: ‘een beetje’.

Viva 41, inclusief het volledige interview met Amanda Krabbé, ligt vanaf  woensdag in de winkels.

Beeld: privébezit