Domien Verschuuren: ‘Soms probeer ik dingen uit Spuiten & Slikken’

domien verschuuren

Radio-dj Domien Verschuuren (26) is hondstrouw en ligt er elke dag op tijd in. Zelf vindt hij dat nogal saai. Wat wij vooral jammer vinden, is dat hij als goddelijke radioman onzichtbaar blijft. Fijn dus dat hij straks zeven dagen te zien is in het Glazen Huis.

Bezet baasje

“Ik was negentien toen ik iets kreeg met mijn huidige vriendin en daarvoor had ik vierenhalf jaar een relatie. Ik ben dus al bijna twaalf jaar nonstop met iemand samen, heftig hè? Er zijn dus niet veel vrouwen geweest. Tussen de twee relaties zat een lelijke periode: ik had al contact met mijn huidige vriendin toen de relatie ervoor nog niet uit was. Dat was niet netjes, daar heb ik spijt van.”

Nonightstand

“Flirten mag. Maar daar houdt het op. Natuurlijk denk ik soms: wauw! Maar wat ik heb, is te mooi om weg te gooien voor een domme move in een discotheek. En al was ik single. Ik heb nog nooit een onenightstand gehad. Dat hele gedoe van iemand mee naar huis nemen en daar ook iets mee doen. Oké, dat lijkt me nog wel wat. Maar dan word je wakker naast iemand die je de avond ervoor heel leuk vond. Goedemorgen! Ik ben ’s avonds sociaal als ik iets gedronken heb, maar ’s ochtends als ik nuchter ben, vind ik het denk ik heel ongemakkelijk.”

Sexperiment

“Soms zie ik iets bij ‘Spuiten en slikken’ wat ik ’s avonds uitprobeer. En als het niet lukt of mijn vriendin niet wil meewerken, praten we erover. Maar het is niet zo dat we aan de keukentafel lasagne zitten te eten en ik dan zeg: ‘Nou lief, vanavond gaan we dit doen, kijk, ik heb een bouwtekening meegenomen.’ Als het allemaal zo plastisch wordt, gaat het mis. Maar ik ben heel blij in bed. Ik vind de sex die langer duurt dan erop, erover, erin en klaar, de leukste sex.”

Weten in wat voor lingerie Domien zijn vriendin het liefst ziet? Het hele interview met de dj lees in in VIVA48/49, nu in de winkel!

EKST IRIS VANDEMOORTELE | FOTO’S CORNELIE TOLLENS