Erotische verhalenwedstrijd: College

In VIVA 8 deden we een oproep: schrijf het beste erotische verhaal. Uit de enorme stapel hitsige woorden selecteerde de redactie een top 5. Maar jij beslist welke drie schrijvers eeuwige roem én € 100 aan 50-tinten-webshop van Willie.nl krijgen. Het grote stemmen begint op 3 juni. ‘College’ is de eerste in de reeks.

Zijn donkerbruine ogen kijken me doordringend aan terwijl hij in me komt. Ik zoen hem in zijn nek, terwijl ik hem smeek om me dieper te nemen. Dan worden we ruw verstoord door het geluid van mijn wekker. Ik overweeg om me om te draaien en verder te dromen, maar net op tijd realiseer ik me dat ik college heb. Van hem. En hij heeft een hekel aan laatkomers.

Een uur later stap ik met rode wangen de collegezaal in, ik heb het gevoel dat iedereen aan me kan zien wat ik heb gedroomd. Maar tot mijn verbazing is de collegezaal helemaal leeg. Nou ja, niet helemaal, want hij staat op het podium. Hij, mijn docent strafrecht, op wie stiekem alle meiden van de faculteit een oogje hebben. Ik weet dat ik er te oud voor ben, maar als het kon, zou ik een poster van hem aan mijn muur hangen. Die ogen, die kaaklijn, zijn krullen. En als zijn lichaam maar half zo mooi is als in mijn droom, oef.

“Kan ik je helpen Sofie?” Zijn stem schudt me wakker, hoelang sta ik hier al naar hem te staren? Ik begin spontaan weer te blozen. “Ik eh, ik kom voor je college,” stamel ik. “Dat begon om negen uur,” zegt hij quasi verontwaardigd, terwijl hij mijn kant op loopt. Verbeeld ik het me of zie ik iets van een twinkeling in zijn ogen? Weer die doordringende blik die ik ken uit mijn droom, ik bijt op mijn lip en weet een zachte zucht niet te onderdrukken.

Vragend kijkt hij me aan. “Is er iets?” Ik schud nee, maar ik voel hoe mijn lichaam naar hem verlangt. Komt hij nou nog dichterbij?

Voor ik doorheb wat er gebeurt, pakt hij mijn handen vast. “Je lijkt een beetje in de war.” Zijn aanraking veroorzaakt een ontploffing in mijn buik. Ik kan niet anders dan knikken, terwijl ik in zijn ogen kijk, ik weet nu zeker dat ik me die twinkeling niet verbeeld. “Ik heb over je gedroomd vannacht,” zeg ik, terwijl ik mezelf in gedachten voor mijn hoofd sla. Had ik niets iets beter kunnen bedenken? Maar voor ik tijd heb om me daar druk over te maken, zie ik zijn gezicht dichterbij komen. Gebeurt dit echt? Ik voel zijn lippen op de mijne, zijn tong zachtjes over mijn onderlip. Ik kreun, wat doet deze man met me? “Zoiets?” vraagt hij lachend. Zonder mijn antwoord af te wachten, zoent hij me weer, dit keer ruwer. Hij duwt me al zoenend in de richting van zijn bureau en draait me om. Terwijl hij mijn nek kust, speelt hij met mijn borsten. Ik voel hoe hard hij is geworden. Ik buig voorover op zijn bureau en draai mijn billen tegen zijn harde pik. “Dit zou ik elke nacht wel willen dromen,” zegt hij hijgend. Ik draai me om en begin langzaam zijn overhemd los te knopen. Mijn handen over zijn borstkas, ik bijt zachtjes in zijn nek. Zijn lichaam doet niets af aan mijn droomversie, wat is hij mooi. Ik ga zitten op het bureau en klem mijn benen om hem heen. Ik wil hem nog dichterbij.

Hij trekt mijn jurk uit en kijkt goedkeurend naar mijn borsten. Mijn handen glijden in zijn spijkerbroek naar beneden, ik voel hoe zijn pik klopt tegen mijn hand. Ik trek zijn broek open en bevrijd hem. Hij duwt tegen mijn string aan, ik wil hem in me voelen. Maar kennelijk is hij dat nog niet van plan, hij legt me neer op het bureau en zoent me. Zijn tong dwaalt af naar beneden, terwijl hij mijn borsten kneedt. Tergend langzaam likt hij de binnenkant van mijn dijen, dan zachtjes over mijn schaamlippen. Wat is dit lekker, maar oh zo gemeen. Dan opeens likt hij mijn klit, precies daar. Ik kreun en pak zijn krullen vast. Hij likt me heel langzaam, terwijl zijn vingers in me gaan. Wat doet hij dat lekker. Ik kan er geen genoeg van krijgen, maar voel hoe de spanning zich in mijn lichaam opbouwt. Ik bijt op mijn lip om stil te zijn, maar kan niet voorkomen dat ik het uit kreun, terwijl ik heerlijk klaarkom.

Dan ga ik overeind zitten en trek hem tegen me aan. Ik proef mezelf terwijl ik hem zoen. Het lijkt me tijd om de rollen om te draaien. Ik sta op en zet hem tegen het bureau. Langzaam zak ik door mijn knieën terwijl mijn tong een spoor naar beneden trekt. Ik draai rondjes om zijn natte eikel, mijn handen spelen met zijn ballen en dan neem ik zijn pik helemaal in mijn mond. Steeds opnieuw, terwijl ik hem ook met mijn handen verwen. Ik hoor zijn ademhaling versnellen, maar ik ben niet van plan om het hierbij te laten. Ik wil hem in me voelen. Ik sta op en zoen hem, terwijl ik hem achterover duw. Dan klim ik bovenop hem op de tafel en laat zijn harde pik in me glijden. Kreunend pakt hij mijn borsten vast, terwijl ik hem steeds sneller neuk. Ik buig me over hem heen en zoen hem, wat zit hij heerlijk diep in me. Kennelijk heeft hij nog andere plannen. “Draai je eens om,” zegt hij, en ik ga gehoorzaam op mijn buik liggen. Hij neemt me diep, zijn harde pik maakt me gek. Ik hoor hem kreunen vlakbij mijn oor: “Wat ben je lekker.” Dan pakt hij mijn heupen vast en komt kreunend in me klaar. Nog half in dromenland blijven we zo liggen. Na minuten die ook uren zouden kunnen zijn, kom ik weer een beetje bij. “Gelukkig ging er dit keer geen wekker,” zeg ik. Geschrokken kijkt hij op zijn horloge. “Maar over tien minuten begint er hier wel een college.” We kleden ons snel aan en lopen naar de uitgang. Nog een laatste zoen voor we weer de gewone wereld instappen. “Jij mag vaker te laat komen,” zegt hij knipogend, terwijl hij de deur achter ons op slot draait.